eur:
394.55
usd:
354.91
bux:
72768.53
2024. szeptember 18. szerda Diána

Volt férje vigasztalta a cserben hagyott hercegnőt

Volt férjére számíthat talán leginkább Camilla; míg Károly herceg és a királyi család a Diana halálának 10. évfordulója alkalmából rendezett emlékünnepségen vett részt, a trónörökös feleségét elvált férje vigasztalta.

Andrew Parker Bowles meglátogatta volt feleségét Raymill House-ban, ahova Camilla visszavonult az emlékünnepség idejére. A wiltshire-i lakot Camilla a válása után vásárolta meg, és megtartotta az után is, hogy hozzáment Károly herceghez.

A 67 éves Parker Bowles 21 évig volt Camilla férje, két felnőtt gyermekük van: Tom és Laura. Egy évvel az után váltak el, hogy a nyilvánosságra került az asszony Károly herceggel folytatott viszonya.

A volt férj végig Camilla mellett állt, amikor az asszonyra össztüzet zúdított a bulvársajtó, amiért feldúlta Diana és Károly házasságát. Parker Bowles soha nem árulta el a feleségét, hiába ígértek egész vagyont, nem volt hajlandó eladni a házasságuk történetét a bulvársajtónak.

Viszonyuk a válásuk óta is baráti, Parker Bowles és második felesége rendszeres vacsoravendég Highgrove-ban, a trónörökös rezidenciáján. A férfi jó barátja a királynő lányának, Anna hercegnőnek is, aki a lánya, Zara Phillips keresztapjának is őt kérte fel.

Az emlékünnepség idején Camilla ki sem tette a lábát Raymill House-ból. A hercegnőt nagyon megviselte, hogy kénytelen volt lemondani a részvételt a megemlékezésen. Az ünnepségre Diana két fia, Vilmos és Harry hívta meg, de a rosszindulatú megjegyzések miatt úgy döntött: távol marad.

Diana elvakult rajongóinak egy része még mindig azzal vádolja Camillát, hogy a hercegnő miatta halt meg. Még halálos fenyegetéseket is kap emiatt.

A hercegnő úgy érzi, hogy a férje elárulta őt, nem állt ki mellette ebben az ügyben. Camilla a jövő héten Görögországba utazik pihenni - méghozzá a férje nélkül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.24. kedd, 18:00
Fürjes Balázs
a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Bóka János: Magyarország nem fizeti be az uniós bírságot

Bóka János: Magyarország nem fizeti be az uniós bírságot

Tájékoztatta a kormány az Európai Bizottságot, hogy a menekültügyi rendszer kapcsolatos problémák miatt kiszabott bírságot nem fizeti be a magyar kormány – jelentette ki Bóka János EU-ügyekért felelős miniszter az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülése után a Portfolio-nak. A tárcavezető elmondta, hogy így a tételt nem a még befagyasztott kohéziós forrásokból, hanem a folyósítandó támogatásokból vonhatja le Brüsszel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
×
×
×
×