eur:
394.35
usd:
354.5
bux:
72621.57
2024. szeptember 18. szerda Diána

Szexszel tanította a lányait arra, hogyan legyenek jó feleségek

Nyolc és fél éves börtönbüntetésre ítélték azt az ausztrál lelkészt, aki a saját tizenéves lányaival folytatott vérfertőző kapcsolatot.

Az 54 éves férfi, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, azt állította: csak arra akarta megtanítani a lányait, hogyan lehetnek jó feleségek - ahogyan azt a Biblia előírja.

Az apa 1991-től tíz éven keresztül folytatott vérfertőző viszonyt a lányaival, akik a bűnös viszony kezdetén 13, illetve 15 évesek voltak. A legkülönbözőbb helyeken -még a birkanyíró fészerben és a saját apja házában - is zaklatta a lányokat.

A bíró szerint azonban az egyik fundamentalista egyház lelkésze csak ürügyként említette a Bibliát, hogy megmagyarázza rettenetes tettét. Ezzel ráadásul álszent módon a hitet is elárulta.

A bíró nem fogadta el azt az érvelést, hogy nem az élvezet vezette a vádlottat. "Ön a saját tulajdonaként bánt a lányaival..., arra használta őket, hogy kielégítse szexuális szükségleteit" - hangsúlyozta a bíró az ítélet kihirdetésekor.

A férfi leghamarabb négy év múlva szabadulhat.

Címlapról ajánljuk
Nem kicsit vált be a Lajta-vésztározó megnyitása
Vízügy

Nem kicsit vált be a Lajta-vésztározó megnyitása

A beavatkozás jó döntésnek bizonyult, Mosonmagyaróvár fölött már érezteti hatását a levonuló víztömeg csökkenésében. A dunai árhullám tetőzése jelenleg a szlovákiai Dévény térségében tart, a Dunakanyarban várhatóan még két napig emelkedik a vízszint.

Budapestre vezethetnek a rejtélyes közel-keleti robbantássorozat szálai

Állítólag egy magyar vállalat gyártotta azokat a személyhívókat, amelyek nagyjából egy időben robbantak fel Libanonban és Szíriában, megölve legalább kilenc embert és több mint háromezret megsebesítve. Az InfoRádiónak nyilatkozó Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő kétli, hogy Magyarországon hekkelték volna meg a készülékeket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
×
×
×
×