eur:
394.32
usd:
354
bux:
72730.78
2024. szeptember 18. szerda Diána

Bilincsben vitték el a futballsztárt

Néhány órát őrizetben töltött kábítószer birtoklás vádja miatt az angol válogatott labdarúgó, Zat Knight, majd mintha mi sem történt volna, új csapathoz szerződött.

Felfegyverzett rendőrök szerda reggel fél hatkor ütöttek rajta a 27 éves, kétszeres angol válogatott futballista édesanyjának birminghami lakásán, azzal a gyanúval, hogy ott kábítószert rejtegetnek.

A házban tartózkodott a rajtaütéskor Zat Knight, valamint testvére, Carlos is, akiket a nyomozók bilincsben vezettek el.

Egyes hírek szerint a házban tartózkodók megpróbálták az ablakon kidobni a kábítószert, amikor a rendőrök rajtuk ütöttek.

Egy közelben lakó beszámolója szerint a rendőrök három órán keresztül kutatták át a házat, majd több dobozt és zacskót is kivittek, amelyekben vélhetően a lefoglalt kokain és heroin volt.

"Tudtuk, hogy megfigyelés alatt van a ház, mert néhány napja autók parkoltak az utcán" - mondta a szomszéd.

A hírek szerint a rajtaütés nem a futballista, hanem testvére ellen irányult, ugyanis a rendőrök már közel egy éve figyelték Carlos Knight dorgügyleteit.

Egy másik, a hátvéd tulajdonában lévő házhoz is kimentek a rendőrök, de nem találtak otthon senkit.

A labdarúgó hat órán keresztül volt őrizetben, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték, míg testvére letartóztatásban maradt. A helyi rendőrség szóvivője nem erősítette meg, hogy Zat Knightról van szó, de annyit elárult, hogy egy 27 és egy 26 éves férfit őrizetbe vettek drogbirtoklás miatt.

Miután kiengedték, Zat Knight szinte azonnal az Aston Villa stadionjába sietett, ugyanis szerdán jelentették be, hogy a Fulhamtől a birminghami csapathoz szerződött 3,5 millió fontért. A bejelentés utáni tájékoztatón nem került szóba az eset.

Címlapról ajánljuk
Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

A Dunakanyar több településén, Budapesten pedig a Római-parton és a Margit-szigeten megfeszített munkával készülnek a dunai árhullám hétvégi tetőzésére. Az egyik III. kerületi civil szervezet árvízvédelmi védmű megépítését követeli a Fővárosi Önkormányzattól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×