eur:
394.35
usd:
354.5
bux:
72621.57
2024. szeptember 18. szerda Diána

Az elvonókúrán is drogozik a botrányhős színésznő

Semmit nem ér az elvonókúra Lindsay Lohannek: a színésznő drogtesztje a klinikán is pozitív lett.

A 21 éves színésznőt kábítószer- és alkoholfüggőséggel kezelik a utah-i Cirque Lodge klinikán - a jelek szerint kevés sikerrel.

A színésznőt gyakorlatilag berángatták a klinika igazgatójának a szobájába, ahol erőszakkal vettek tőle vért. Kiderült, hogy nem véletlenül ellenkezett, a drogtesztje ugyanis pozitív lett.

Az igazgató figyelmeztette Lohant: ha ez még egyszer előfordul, el kell hagynia a klinikát. Ez pedig nagyon nagy gondot jelentene a botrányhős színésznő számára, akit a múlt héten ítéltek egy napos börtönbüntetésre ittas vezetés és kokainbirtoklás miatt.

Védekezése a bíróság előtt nagyrészt arra épült, hogy vállalta az elvonókúrát.

A vérvétel alatt egy szemtanú szerint Lohan üvöltött és káromkodott, majd szinte kitört a szobából. Állítólag nem ez volt az első eset, hogy nem viselkedett megfelelően, mióta bevonult a klinikára.

A hírek szerint korábban egy férfi pácienssel kapták rajta félreérthetetlen helyzetben a vécéfülkében, és a terápia részeként előírt házimunkából sem hajlandó kivenni a részét.

Címlapról ajánljuk
Nem kicsit vált be a Lajta-vésztározó megnyitása
Vízügy

Nem kicsit vált be a Lajta-vésztározó megnyitása

A beavatkozás jó döntésnek bizonyult, Mosonmagyaróvár fölött már érezteti hatását a levonuló víztömeg csökkenésében. A dunai árhullám tetőzése jelenleg a szlovákiai Dévény térségében tart, a Dunakanyarban várhatóan még két napig emelkedik a vízszint.

Budapestre vezethetnek a rejtélyes közel-keleti robbantássorozat szálai

Állítólag egy magyar vállalat gyártotta azokat a személyhívókat, amelyek nagyjából egy időben robbantak fel Libanonban és Szíriában, megölve legalább kilenc embert és több mint háromezret megsebesítve. Az InfoRádiónak nyilatkozó Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő kétli, hogy Magyarországon hekkelték volna meg a készülékeket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
×
×
×
×