eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

"Mindent vér borított": brutális képek a cápatámadás áldozatáról

Brutális cápatámadást élt túl egy 20 éves lány Floridában.

Andrea Lynch-et egy késő éjszakai fürdőzés alatt támadta meg a nagyjából kétméteres bikacápa.

A lány egy csónakból ereszkedett a tengerbe barátaival, majd a hátán fekve lebegett a víz felszínén. Ekkor harapta meg a mélyből felemelkedő cápa.

A porcos hal olyan mélyen süllyesztette fogait Andreába, hogy azok elérték a lány bordáit és medencecsontját. A cápa megrázta áldozatát, mielőtt elengedte volna.

A lánynak - csodával határos módon - egyetlen létfontosságú szerve sem sérült meg a bikacápa támadásában.

Az orvosok szerint Andrea elvérzett volna a testén található 17 seb miatt, ha barátai nem állítják el a vérzést néhány pólóval.

"Olyan volt, mint egy horrorfilm - emlékezett vissza a cápatámadásra. - Éreztem, ahogy a vér folyik a testemből és tócsákba gyűlik a csónakban. Mindent vér borított."

Vagy nem ízlett neki az emberi hús, vagy túlságosan csontosnak talált - utalt támadójára Andrea Lynch. Ha ide kattint, brutális képeket láthat a sebekről!

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×