eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Megússza a büntetést a Smoking Stones

Utolsó koncertkörútjuk legutolsó fellépése után új névvel illette a brit közönség a legendás rockegyüttest. Jaggeréket ezentúl sokan Smoking Stonesnek becézik, mivel a fellépés alatt az együttes két tagja is rágyújtott egy cigarettára a sportcsarnokban. Annak ellenére, hogy Nagy-Britanniában tilos nyilvános helyen dohányozni.

Keith Richards és Ronnie Wood, a két bűnös azonban minden bizonnyal megússza a büntetést. A helyi hatóságok ezt azzal indokolták, hogy a kihágás csak egyszeri volt, és nem ismétlődött meg.

Tettüket valószínűleg ezen túl sem fogják megismételni - legalábbis a színpadon nem gyújtanak rá még egyszer -, mivel az együttes a jelenlegi terveik szerint többször nem indul koncertkörútra.

A két gitáros rossz példáját az arénában többen is követték. Annak ellenére, hogy a vétség elkövetőjét akár 2.500 fontra, azaz több mint 700 ezer forintra is büntethetik a hatóságok.

Nem ez az első eset, hogy a zenészek rágyújtottak a színpadon, és emiatt bajba kerültek.

Egyszer már Glasgow-ban is majdnem megbüntették őket emiatt, az illetékesek szerint azonban a skót dohányzásellenes szabályok a színpadokra nem vonatkoznak.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×