eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Leretusálták a fotóról az elnök háját - nézze meg!

Retusálta a francia elnökről készült fotót a Paris Match francia hetilap. Nicolas Sarkozyt amerikai nyaralásán kenuzás közben kapták lencsevégre, és az eredeti fotón jól látszik, hogy úszógumija van, míg a lapban már egy módosított változat jelent meg, amelyen "leradírozták" az elnök plusz kilóit.

A trükköt a L'Express leplezte le: a lap publikálta a kép eredeti és retusált változatát is, így tehát jól látszik, hogy a Paris Match szerkesztői úgy gondolták, ráfér egy kis slankítás az elnökre.

A L'Express idézte a Paris Match magyazázatát is, amely szerint a hurkák csak azért dudorodtak olyan feltűnően Nicolas Sarkozy nadrágjának derekánál, mert az elnök éppen ült, és hogy csupán világosítani próbáltak a képen.

"A korrekciót eltúlozták a nyomtatás során" - mondta a lap képviselője a L'Expressnek.

A francia elnök minden bizonnyal szándékosan választotta családi nyaralása célpontjául az Egyesült Államokat, akciója tudósítók szerint valóban javított az amerikai-francia kapcsolatokon.

Nicolas Sarkozy kikapcsolódása azonban nem volt zavartalan: egy alkalommal összevitatkozott két amerikai fotóssal, akik le akarták fényképezni, míg a New Hampshire-i luxusvillában tartózkodott családjával.

A francia média sem bánt kesztyűs kézzel az elnökkel: nyomást gyakorolt Sarkozyre, hogy hozza nyilvánosságra utazásának pénzügyi részleteit, valamint ismerje be, hogy két vagyonos család vendégeként tartózkodott az Egyesült Államokban.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×