eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Íme a meztelen igazság Mariah Carey-ről - képpel

Csupán egy csipkekendő takarja Mariah Carey bájait az amerikai Interview című magazin címlapfotóján. Az énekesnő jó formában van, de vajon ki tudta heverni, hogy karriere kevéssel ezelőtt még mélyponton volt?

Igen, sőt, Mariah Carey úgy véli, csak jó, hogy rádöbbent, hol vannak teljesítőképességének határai.

"A törést áttörésnek értékelem: el kellett érnem a mélypontot, bárhogy is történt. Meg kellett értenem, hogy ára van, ha nagyon hajtok, és keményen harcolok a rendszer ellen" - mondta az Interview-nak az énekesnő.

Mariah Carey biztos abban, hogy minden okkal történt, és visszatérése azt mutatja, megbékélt akkori helyzetével.

Az elmúlt évtized vége kudarcok sorozatát hozta az énekesnőnek: elvált elviselhetetlen férjétől (aki egyúttal főnöke is volt), majd kisebb szívinfarktust kapott, egy alkalommal pedig felvágta az ereit.

Európában egy ideig még úgy ahogy kedvelték a számait, de az Egyesült Államokban 1997-től 2003-ig egyetlen felvétele sem került a legjobb 10 közé a Radio & Records listáján.

2002-ben aktuális kiadója 28 millió dollárt fizetett Carey-nek azért, hogy idő előtt felbonthassák szerződését. A cég mára talán már megbánta döntést.

A 2005 tavaszán megjelent The Emancipation Of Mimi című lemeze miatt azonban újra az érdeklődés középpontjába került.

A magazin címlapja - amely az ígéri, bemutatja a meztelen igazságot a világ legnagyobb dívájáról - talán nem is lódít akkorát, ha Mariah Carey-n a többi képen is csak annyi a ruha, mint ezen a fotón.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×