eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Fokozódó rejtély: a szülők tudnak kislányuk haláláról?

A rendőrök szerint Madeleine McCann nem él, és talán gyilkosság áldozata sem lett: valamilyen más okból halt meg május 3-án este a szülei által bérelt portugáliai apartmanban.

A portugál nyomozók nem fejtették ki, mit is értenek pontosan azalatt, hogy a kislány halálát "véletlen" események okozták, bejelentésük azonban teret enged azoknak a találgatásoknak, amelyek szerint Madeleine haláláról szülei vagy azok barátai is tudnak.

"Biztosak abban, hogy Madeleine nem él, és abban is, hogy a kislány az apartmanban halt meg" - ecsetelte egy forrás a nyomozást vezető rendőrök elképzeléseit.

"Az egyetlen, amiben nem biztosak, az az, hogy a kislányt meggyilkolták vagy véletlen baleset áldozata lett. Pillanatnyilag úgy vélik, hogy tragikus balesetben hunyt el" - tette hozzá.

A gyerek szülei nevetségesnek nevezték az elképzelést. "Nem adhatunk hitelt az elképzelésnek. Tudjuk, hogy a rendőrségnek minden lehetőséget meg kell vizsgálnia" - közölte Madeleine édesapja, aki ismét kijelentette, hogy megbíznak a barátaikban.

Ezzel utalt Russell O'Brienre is, akiről egy ideig az a hír járta, hogy letartóztatják a hatóságok.

A férfi Madeleine eltűnésének idején szintén McCannékkel vacsorázott, de az este jó részét saját, beteg kislánya mellett töltötte.

Szerdán Gerry McCann beszélt arról is: tudja, hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy visszakapják Maddie-t.

"Lehet, hogy Madeleine halott, de az is lehetséges, hogy él. Sok kutatást végeztünk eltűnt gyerekekkel kapcsolatban, és láttuk, hogy csak nagyon kevés került elő közülük. Hosszú idő telt el, de ezután is megteszünk mindent, amit csak tudunk, hogy Madeleine-ből ne váljék statisztikai adat" - mondta az édesapa.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×