eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

CSI a valóságban: férje gatyáján keresett "idegen mintát" a szakértő

Férje alsóján végzett DNS-tesztet a rendőrségi laborban egy amerikai igazságügyi orvosszakértő, akit ezért felfüggesztettek. A vizsgálatból kiderült: férje megcsalta.

Vallomásában egyik májusi válóperes meghallgatásán Ann Chamberlain beismerte: szeptemberben DNS-tesztet végzett férje, ifjabb Charles Gordon alsóneműjén az egyik michigani laboratóriumban, ahol 1999 óta dolgozott.

A 33 éves, elismert igazságügyi orvosszakértő azt akarta megtudni, gyanakvása indokolt-e, vagyis, hogy valóban csalja-e valakivel a férfi. Mint kiderült, igen. A pár júliusban el is vált.

Az ügy azonban nyilvánosságot kapott, mivel a volt férj ügyvédje levelet küldött a michigani állami rendőrségnek, amelyben kifogásolta, hogy a szervezet laborjában Ann Chamberlain engedély nélkül hajtott végre DNS-vizsgálatot, amelynek során egy másik nő genetikai mintáit is megtalálta volt férje alsóján.

Később kiderült: amellett, hogy az orvosszakértő szabadidejében magánügyeiben vizsgálódott, egy alkalommal apasági tesztet is csinált volt férje egyik barátjának, és azt is megengedte, hogy az illető bemenjen a rendőrségi laborba.

Ann Chamberlaint előbb felfüggesztették állásából, majd visszavonták a döntést, a volt férj ügyvédje szerint azért, mert a nőnek magas szinteken is vannak kapcsolatai.

A jogász azt várta, hogy az orvosszakértő ellen büntetőeljárást indítanak.

Ugyanakkor az orvosszakértők szervezetének vezetője szerint kolléganője feddhetetlen jellem és nagyszerű szakember, bár való igaz, hogy rosszul döntött, amikor elvégezte a vizsgálatokat.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×