eur:
394.56
usd:
354.79
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Férje ellenőrzi a szupermodell fenekét - képekkel

Férjét alkalmazza minőségellenőri szerepben Heidi Klum. Seal rendszeresen megbizonyosodik arról, hogy a szupermodell feneke még mindig kifogástalan állapotban van.

Heidi Klum már három gyermeknek adott életet, de ez egyáltalán nem csökkentette vonzerejét.

A német szupermodell elárulta, hogy zenész férje rendszeresen ellenőrzi feneke állapotát. Ahogy a Sun című brit lapban megjelent reklámfotók tanúsítják, Seal feladata igencsak irigylésre méltó.

Heidi Klum azt is elmondta, hogy három gyermek mellett nincs szükség különleges praktikákra alakjának megőrzéséhez.

"Rengeteg dolgot csinálunk, dolgozunk a kertben, felmászunk a gyerekekkel a fán lévő házikóba, jövünk-megyünk" - sorolta a mindennapi nevelési teendőket a modell.

Heidi Klum nem titkolta azt sem, hogy nem vette különösebben igénybe a legutóbbi fotózás.

"Ott volt húsz vagy harminc fotós, nem kellett sok mindent csinálnom, és mindegyiken jól nézek ki" - tette hozzá a szupermodell, és kevesen vádolnák ezért nagyképűséggel.

Címlapról ajánljuk

Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Az árvízi vészhelyzetre való tekintettel ideiglenesen matrica nélkül, ingyenesen használhatják az M2-es autópályát az autósok – mondta az InfoRádióban a sződligeti polgármester. Juhász Béla arról is beszélt, hogy mintegy száz értelmileg sérült embert kell kitelepíteniük és a helyi általános iskola tornatermében elszállásolniuk, mert a külterületen található szociális otthon védelmét nem lehet biztosítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×