eur:
394.54
usd:
354.73
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

A csöppségek is megtudták a borzalmas hírt nővérükről

Egy gyermekpszichológus tanácsára az elrabolt Madeleine McCann szülei elmondták a kislány ikertestvéreinek, hogy nővérük eltűnt.

A kétéves Amelie és Sean eddig úgy tudta, hogy négyéves nővérük "egy kis vakációra" ment, és nemsokára visszatér közéjük.

A szülők most elárulták a kicsiknek, hogy Madeleine eltűnt, és "apu, anyu keresi őt".

A beszámolók szerint a szakértő tanácsait megfogadva a szülők úgy közölték a hírt, hogy ne rémisszék meg az ikreket.

A Daliy Mail szerint a titok elárulása a kicsiknek is arra utal, hogy Gerry és Kate McCann már a hazautazást tervezi Portugáliából.

A nyomozás folyik tovább

A portugál rendőrség közben arra készül, hogy ismét áttekinti az információkat két korábbi betörésről, amelyek ugyanabban az apartmanépületben történtek, ahol a McCann család megszállt.

Az egyik betörést valószínűleg olyan ember követte el, akinek kulcsa volt az apartmanhoz.

Az értesülések szerint a betörések éjjelén ketten is láttak egy gyanús férfit.

Az általuk adott személyleírás szerint a férfi hasonlít arra, a karjaiban egy gyereket vivő emberre, akit a McCann család egyik barátja látott Madeleine eltűnésének napján.

Kamerák előtt


A négyéves Madeleine McCann május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz-ban lévő bérelt apartmanból, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal.

Az elmúlt három hónapban a szülők hatásos médiakampányt folytattak azért, hogy lányukat visszakapják, de talán ennek következményeként is traumatikus események sokaságán mentek keresztül.

A végig a média nyilvánossága előtt zajló ügyben számos fordulat történt. Az utóbbi időben egyre inkább úgy tűnik, hogy a szülők feladták a reményt: valaha is viszontláthatják Madeleint.

Címlapról ajánljuk

Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Az árvízi vészhelyzetre való tekintettel ideiglenesen matrica nélkül, ingyenesen használhatják az M2-es autópályát az autósok – mondta az InfoRádióban a sződligeti polgármester. Juhász Béla arról is beszélt, hogy mintegy száz értelmileg sérült embert kell kitelepíteniük és a helyi általános iskola tornatermében elszállásolniuk, mert a külterületen található szociális otthon védelmét nem lehet biztosítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×