eur:
394.54
usd:
354.73
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Tragédiával végződött a játék: az ablakemelő fojtotta meg a gyermeket

Megfulladt egy ötéves brit gyermek, miután fejét az autóablak és a keret közé szorította az elektromos ablakemelő.

Az ötéves Michael Dury és hároméves testvére az autóban maradtak arra a néhány percre, ameddig édesanyjuk berohant házukba a nagy-britanniai Croydonban. A nő a motort nem állította le, így az elektromos ablakemelő is működött.

A két gyerek az ablakot emelő gombot nyomogatta, ám tragédiával végződött a játék. Az ötéves kisfiú nyomva tartotta a gombot, miközben kihajolt az ablakon, az ablaküveg így a nyakára záródott, és megfojtotta a gyermeket.

Az édesanya azonnal riasztotta a mentőket, de hiába érkezett ki néhány percen belül egy mentőhelikopter, nem tudták megmenteni a fiú életét.

"Ez egy óriási tragédia. Nem hisszük el, hogy ez történt. Csak játszottak a gombbal, ahogy a gyerekek szoktak" - mondta az egyik szomszéd.

"Szörnyű, ami Michaellel történt. Az anyja teljesen le van törve a fiú halála óta" - tette hozzá egy másik szomszéd, Liam Turbett.

Címlapról ajánljuk

Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Az árvízi vészhelyzetre való tekintettel ideiglenesen matrica nélkül, ingyenesen használhatják az M2-es autópályát az autósok – mondta az InfoRádióban a sződligeti polgármester. Juhász Béla arról is beszélt, hogy mintegy száz értelmileg sérült embert kell kitelepíteniük és a helyi általános iskola tornatermében elszállásolniuk, mert a külterületen található szociális otthon védelmét nem lehet biztosítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×