eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Meglepő üzenetek érkeztek a sztáredző korábbi telefonjára

Egy 17 éves diáklányhoz került Sven-Göran Eriksson, az angol válogatott volt szövetségi kapitányának korábbi mobiltelefon-száma, és érdekes üzeneteket kapott, még egy futballistát is megvételre kínáltak neki.

Christina Tambaros három hónappal ezelőtt vett új mobiltelefont, és nagy meglepetésére több, a labdarúgásban érintett személytől kapott üzenetet vagy hívást - kiderült, hogy a szám Sven-Göran Erikssoné, az angol labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitányáé, a Manchester City menedzseréé volt.

A 17 éves brit diáklány akkor lepődött meg leginkább, amikor egy olasz játékosügynöktől kapott üzenetet, amelyben az Inter brazil futballistáját, Cesart ajánlották volna Eriksson figyelmébe. A sms-ből kiderült, hogy a svéd tréner ingyen szerezhetné meg a futballistát, aki a bal szélen bárhol képes játszani.

A lány azt is megmagyarázta, miért nem gratuláltak a kollégák Erikssonnak, amikor kinevezték a Manchester City menedzseri posztjára - ugyanis az ő telefonjára küldték a jókívánságokat. A Fulham másodedzője, Gordon Taylor is küldött üzenetet a svéd trénernek.

"Nem lepett meg, amikor Sven azt mondta, hogy senki sem hívta fel, ugyanis én kaptam a hívásokat" - mondta a lány.

"Már azt remélem, hogy David Beckham is felhív" - tette hozzá a diáklány.

Christina Tambaros hangsúlyozta: a nőügyeiről is elhíresült Erikssont hölgyismerősei nem keresték ezen a számon. Mint ismeretes, a svéd edző több alkalommal is félrelépett, egy svéd műsorvezetővel és az angol szövetség egyik alkalmazottjával is megcsalta olasz élettársát.

A számot angol szövetségi kapitányként használta Eriksson, de miután tavaly nyáron lemondott, visszaadta a készüléket. A mobilszolgáltató ezt követően osztott ki újra a számot.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×