eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

A zavaros életű színésznő újabb hódítása

Sienna Miller ismét szerelmes. A bájos színésznő nemrég arról nyilatkozott, hogy ideje lenne családot alapítania, most pedig úgy tűnik: meg is találta hozzá a megfelelő partnert.

Jude Law egykori szerelme ismét egy színész oldalán keresi a boldogságot. Matthew Rhys a magyar nézők számára a Rabold a nőt! című filmből lehet ismerőt.

A hírek szerint a románcot Keira Knightley-nak köszönhetik, a közös barátnak, aki még májusban szervezett egy vacsorát hármójuknak.

Nem lehet pontosan tudni, mikor kezdődött a kapcsolat, csak annyit: azután, hogy a színésznő szakított korábbi partnerével, a rocksztár Jamie Burke-kel. A történet azonban ennél egy kicsit szövevényesebb, a rossz nyelvek szerint ugyanis a zenész azért hagyta el kedvesét, mert az P Diddy-vel randizott.

A szőkeség azonban a barátainak már akkor elárulta, hogy valójában Matthew Rhys a kiszemeltje.

A színésznő életében nem ez az első zűrös időszak. Állítólag Jude Law-val is azért szakított, mert a színész egy korábbi partnerével csalta meg, Sienna pedig Daniel Craig-gel lépett félre.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×