eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Utálja a kollégáit? Nincs egyedül!

Minden harmadik brit azért mond fel, mert nem bírja elviselni a kollégáit - derült ki egy felmérésből.

A megkérdezett britek 40 százaléka legalább egy kollégáját nem kedveli, minden ötödik utálja a főnökét, és minden tizedik rosszul van attól a munkatársától, aki a közvetlen közelében dolgozik.

A felmérés során 2500 embert kérdeztek meg, s közülük majdnem minden negyedik - 23 százalék - annyira utálja közvetlen közelében dolgozó kollégáját, hogy képes kitalálni valamilyen mondvacsinált indokot, csak hogy máshová ülhessen.

A felmérés eredménye a www.jobs2view.com internetes oldalon jelent meg. Kiderül belőle az is, mi miatt utálják a kollégáikat a britek: elsősorban azért, mert azok "lusták, túl sokat beszélnek, és klikkesednek".

A megkérdezettek 27 százalékának naponta eszébe jut, hogy felmondjon. Ez annál is könnyebb, mert mindössze a megkérdezettek 24 százaléka mondta azt, hogy a munkája fontos a számára.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×