eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Újabb vádakkal szembesült a botrányhős filmsztár

Testi épség veszélyeztetése és gondatlanság miatt is felelnie kell a bíróság előtt Lindsay Lohannek. A fiatal színésznőt egykori asszisztensének az édesanyja perelte be, aki az autóban ült, amikor a rendőrség üldözte őket.

A 21 éves színésznőt július 24-én tartóztatták le Santa Monicában egy autós üldözés után. A kocsiban Lohan mellett ott ült egykori asszisztensének az édesanyja, Tracie Rice.

A szondáztatás után kiderült, hogy Lohan ittasan vezetett, és a rendőrök állítólag kokaint is találtak az autójában.

"Iszonyúan veszélyes és elítélendő volt, amit tett. Simán megölhetett, vagy súlyosan megsebesíthetett volna valakit. Életemben nem féltem annyira, mint akkor" - nyilatkozta az asszony.

A színésznőt az idén már másodszor tartóztatták le ittas vezetés miatt. Másodszor ráadásul már jogosítvány nélkül vezetett, az engedélyét ugyanis korábban bevonták.

A színésznő bevonult elvonókúrára egy utahi rehabilitációs központba, de a bíróságon a hónap végén meg kell jelennie.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×