eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Szenzáció: Hylton gyermeket vár!

Megerősítette terhessége hírét Javine Hylton. Az énekesnő tavaly novemberben emlékezetes botrányok közepette hagyta ott a férjét a szintén zenész MC Harvey kedvéért, aki így most már gyermeke apja is lesz.

Tavaly novemberben hatalmas botrányt okozott Javine Hylton és MC Harvey, miután mindketten elhagyták házastársukat, hogy aztán összeköltözzenek.

Talán semmi sem derült volna ki, ha Javine Hylton és MC Harvey (ex-So Solid Crew) nem a hölgy otthonában szerették volna egymást olyan nagyon. Ahogy ugyanis az ilyenkor lenni szokott egyszer csak váratlanul hazaérkezett Javine Hylton párja, Karl "KG" Gordon, aki felhívta MC Harvey feleségét.

A korábban a Mis-Teeq együttesben énekesként elhíresült Alesha Dixon a hír hallatán összepakolt és elköltözött hazulról. Az asszony egyik közeli ismerőse szerint a nőt a hűtlenség mellett az is kiborította, hogy barátnőjének tartotta Javine Hyltont.

Ezen előzmények után költözött tehát össze Javine Hylton és MC Harvey most bejelentsék: gyermeket várnak.

"Biztos vagyok benne, hogy Alesha továbblép majd, és gyerekei is lesznek valakitől, aki nagyon boldoggá teszi, de nem tudom, hogyan fogadta a hírt. Biztos, hogy az emberek azt mondják: ez még egy csapás Aleshának, de már egy év eltelt. Tovább kell lépnünk" - jelentette ki MC Harvey.

"Először nehéz volt együtt élni azzal, hogy sokak szemében én vagyok a 'másik nő', de már túltettem magam rajta. Az emberek annak neveznek, aminek csak akarnak, már nem érdekel" - mondta határozottan Javine Hylton.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×