eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Szárnyashajó ütközött össze egy motorcsónakkal a Dunán

Szárnyashajó ütközött össze egy motorcsónakkal a Dunán szerdán délután az épülő M0-ás autóút-híd közelében, a csónakot vezető férfi meghalt.

Illés Hilda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, a vízi balesetben a motorcsónak vezetője életét vesztette.

Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője azt közölte, hogy az ütközés idején a csónakot vezető férfi egyedül volt a járműben.

Mint mondta, a szárnyashajó eddig tisztázatlan körülmények között "ráfutott" a motorcsónakra, és azt "maga alá gyűrte". A két járművet a tűzoltók csak a parton tudták szétválasztani egymástól, ekkor emelték ki a csónakból a férfi holttestét.

Bajkó Erika, a Közlekedésbiztonsági Szervezet szóvivője azt közölte, a vizsgálat még tart.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×