eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Saját ügyvédei is beperelték a világsztárt

Elmaradt tiszteletdíjuk miatt a saját ügyvédei is beperelték Michale Jacksont. A Los Angeles-i ügyvédi irodának több mint 110 ezer dollárral (21,6 millió forinttal) tartozik az egykor szebb napokat látott énekes.

A Lavely & Singer ügyvédi iroda panasza szerint az énekes hiteleinek felszámolására dolgoztak ki tervet, de Jackson nem fizette ki a megállapodásnak megfelelően a tiszteletdíjukat.

Az egykori világsztárnak három részletben kellett volna fizetnie, de a július 31-dikei határidő lejárt - és a pénz nem érkezett meg az ügyvédi iroda számlájára. Az ügyvédek ezért fordultak a bírósághoz.

Nem ez az első eset, hogy Michael Jackson nem fizette meg időben a tartozását. Júniusban egy delaware-i ügyvédi iroda perelte be, amiért nem fizette ki őket "általános tanácsadásért". Õket akkor kérte fel érdekei védelmére, amikor azért perelték be, mert a szerződés ellenére nem lépett fel két koncerten még 2000 szilveszterén.

Jacksont júliusban negyedmillió dolláros díj megfizetésére kötelezte egy másik bíróság; ezt annak az ügyvédi irodának kell kifizetnie, amelyik gyermekmolesztálási ügyben képviselte a 48 éves énekest 2005-ben.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×