eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Maffialeszámolás volt a brutális utcai kivégzés?

Ismeretlenek fejlövéssel végeztek hat emberrel szerdára virradóra a németországi Duisburgban. A helyi rendőrség azt gyanítja, hogy a hat, 16 és 39 év közötti olasz áldozatnak köze lehet a calabriai maffiához.

A német rendőrség összesen öt holttestet talált két autóban a duisburgi főpályaudvar közelében szerda hajnali fél háromkor.

Egy hatodik meglőtt ember kórházba szállítás közben halt meg. A 16 és 39 év közötti áldozatok olaszok.

Maffiakapcsolat?

Olasz rendőrségi források szerint Reggio Calabria olasz tartomány prefektúrája, az Interpol római irodája és a duisburgi rendőrség közös megállapítása szerint a férfiak kapcsolatban állhatnak a maffiával.

Az első hírek szerint a férfiak a ,Ndrangheta nevű bűnszervezet egyik olyan családjának tagjai, amely részese egy jelenleg is zajló alvilági leszámolás-sorozatnak.

Egy nő hallotta a lövöldözést

"Egy hölgy szemtanú állított meg egy éppen arra haladó járőrautót és közölte, hogy lövéseket hallott" - mondta a duisburgi rendőrség szóvivője, Hermann-Josef Helmich.

A német rendőrség szerint minden bizonnyal legkevesebb két ember mészárolta le az olaszokat, körülbelül szerda hajnali két órakor.

Az egyik autónak helyi a rendszáma, míg a másik valószínűleg a délnyugat-németországi Baden-Württemberg tartományból, a Stuttgarttól 40 kilométernyire északnyugatra fekvő Pforzheimből való.
A rendőrök lezárták a pályaudvar környékét.

A SkyNews brit hírtelevízió felvétele a helyszínről megtekinthető itt!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×