eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Feleséget keres a Jóbarátok sztárja

A Jóbarátok sztárja, David Schwimmer szabadságot vett ki. A színész azt állítja: hat hónapos szünetre van szüksége ahhoz, hogy feleséget kerítsen magának.

David Schwimmert a magyar nézők legtöbbje Ross Gellerként ismeri a Jóbarátok című sorozatból. A film félszeg paleontológusa szintén nem aratott nagy sikert a nők körében. Úgy tűnik, a szerepet alakító színész is hasonló problémákkal küzd.

Mostanra azonban megunta, hogy a forgatásokat a magánélete elé helyezze. Nemrég egy újságírónak elárulta: elege van abból, hogy folyton csak dolgozik, ezért se felesége, se gyereke nincs.

Azt azonban nem árulta el, hogy miként vág neki az arakeresésnek. A pletykalapok azonban már írtak számára egy hirdetést: 41 éves, 185 centiméter magas, skorpió csillagjegyű, barna szemű és fekete hajú férfi keresi élete párját házasság céljából.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×