eur:
394.54
usd:
354.7
bux:
72913.19
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

A vőlegény tanúja okozott botrányt az esküvőn

Egy ügyvéd részegen randalírozott egy elegáns esküvőn, amelyen történetesen ő volt a vőlegény tanúja.

Azzal vádolnak egy 40 éves ügyvédet, hogy rátámadt egy férfira a barátja esküvőjén.

Az ügyvédként dolgozó Christopher Dunn volt barátja, Russell Poole tanúja az esküvőn. A férfi szinte megállás nélkül vedelt, amitől erőszakossá vált, mindenkivel tiszteletlenül viselkedett.

A vendégek éppen a tetoválásokról beszélgettek, és egyikük észrevette, hogy Christpher Dunn-nak is van egy fehér rózsát ábrázoló tetoválása. Mikor azonban megkérték, hogy mutassa meg, lehúzta a nadrágját, és elővette a nemi szervét.

A férfi viccesnek gondolta tettét, ám az egy másik vendég, a 48 éves David Baird-Dean a jelenlévő kiskorúak védelmében közbelépett, és megpróbálta megregulázni a férfit.

Baird-Dean megragadta a részeg tanú nyakát, és bocsánatkérésre szólította fel, amire az ügyvéd csak azt követően volt hajlandó, hogy megígérték, nem hívják ki a rendőrséget. Úgy tűnt, a felek kibékültek, és kezet fogtak.

"Önvédelemből" félig agyonverte

Néhány órával később, mikor már azt lehetett hinni, hogy mindenki elfelejtette az esetet, az ügyvéd odament a férfihoz, kivezette a teraszra, és kétszer fejen ütötte.

Baird-Dean a földre rogyott, de a támadónak ennyi nem volt elég, és tovább ütötte, amitől a férfi eszméletlen állapotba került.

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosoknak fémlemezekkel és csavarokkal kellett rögzíteni az állkapcsát és a szemüregét a koponyához. Az ügyész szerint a sérülés olyan mértékű volt, mintha egy autóbalesetben szenvedte volna el, vagy baseballütővel verték volna fejen.

A bírósági tárgyaláson Christopher Dunn azt állította, hogy a másik férfi támadt rá, ő csak önvédelemből ütötte meg.

Címlapról ajánljuk
Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Mario Draghi, az Európai Bizottság különmegbízottja, az Európai Központi Bank korábbi elnöke az Európai Parlament előtt világos figyelmeztetést intézett az államszövetséghez: az Európai Uniónak sürgősen egy versenyképességi reformra van szüksége, különben súlyos következményekkel kell szembenéznie. Erősebb fellépést szorgalmaz Kínával szemben, elmélyíteni az EU integrációját a tőkepiaci unió létrehozásával, korlátozná az állami támogatásokat, egyszerűsítené az uniós szabályozást, miközben növelné az innovációba történő befektetéseket. Összességében számos olyan lépést sürget, amelyek a magyar kormány eddigi gazdaságpolitikájával ütköznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×