eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Harkocsival tombolt egy férfi Sydney-ben - videó

Az ausztráliai Sydney-ben letartóztatták azt a férfit, aki egy magántulajdonban lévő páncélozott harci járművel telefonpóznákat döntött ki a városban.

A 45 éves John Robert Pattersont akkor vették észre a rendőrök, amikor az általa lopott páncélozott járművel lerombolt egy reléállomást helyi idő szerint hajnali kettőkor.

A tombolás nagyjából egy órán át tartott, a férfi kidöntött több póznát, átgázolt kerítéseken és megrongál reléállomásokat.

Az 1967-es brit harci jármű Greg Morris tulajdonában van, John Robert Patterson korábban az alkalmazottja volt, segített neki a harckocsi felújításában.

Nem velem volt problémája. Csak a tankom kellett neki, hogy megtehesse azt, amit megtett - mondta.

Úgy tudni, hogy John Robert Patterson korábban a hadsereg alkalmazásában állt, és telekommunikációs munkákon dolgozott. A férfi szerint eközben a mobiltelefonok által kibocsátott hullámok "kárt tettek a fejében".

Greg Morris azt ígérte, hogy helyrehozza az egymillió dollár értékű járművet, amelynek nincs biztosítása.

Elmondta azt is, hogy különleges harckocsija nagyon népszerű volt például az esküvőkön és a különleges járművek bemutatóin.

A bíróság elrendelte a John Robert Patterson pszichiátriai megfigyelését. A BBC felvételét itt nézheti meg!

Címlapról ajánljuk

Óránként 8 centi emelkedés - Így áll a Duna vasárnap délelőtt

Naponta egy métert emelkedik a Duna vízszintje, már most 4 méter fölött jár, a rekord 891 centi, a tetőzést pedig a hét második felére várják. A rakpartokat most felejtsük el, de a Margitsziget szerelmesei is kezdhetik áttervezni a hetet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×