eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Paris Hilton kiborította a hírolvasót - videó

Egy egyesült államokbeli televíziós hírolvasó élő adásban tépte el és próbálta meg felgyújtani azt a papírt, amelyen a Paris Hiltonról szóló legújabb hírt dugták az orra alá.

Mika Brzezinski azonnal híressé vált, hiszen az interneten egyre többen töltik le azt a felvételt, amelyen elmeséli, hogy utálja a Paris Hilton körüli felhajtást.

A 40 éves hölgy, aki mellesleg Jimmy Carter egykori amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadójának a lánya, nem volt hajlandó az iraki és a fehér házi hírek előtt beolvasni a szállodalánc örökösének szabadulásáról szóló anyagot, mert szerinte az nem vezető hír.

Az MSNBC reggeli műsorában előbb megpróbálta egy öngyújtóval felgyújtani a papírt, de mivel ezt műsorvezető társai nem hagyták, egyszerűen széttépte azt.

Bár a hölgy nem éppen úgy viselkedett, ahogy az egy hírolvasó-műsorvezetőhöz illik, mégis számos néző szimpátiáját váltotta ki. Volt, aki azt írta: "a hozzá hasonló emberek tesznek büszkévé azért, mert amerikai vagyok".

Címlapról ajánljuk
A hatalmi versengés színtere lett a mélytengeri bányászat, felforgathatja a világot

A hatalmi versengés színtere lett a mélytengeri bányászat, felforgathatja a világot

Ahogy a világban terjednek a szén-dioxid-kibocsátást csökkenteni hivatott zöld technológiák, az előállításukhoz szükséges kritikus fontosságú ásványok iránti igény is nő. Bányászatuk egyre drágább, lelőhelyeik pedig néhány országban koncentrálódnak, ami kockázatot jelent a globális ellátás szempontjából. Sokak szerint a megoldás a tengerek mélyén keresendő, a világ óceánjainak és tengereinek fenekén ugyanis nagy mennyiségben találhatók kritikus ásványok. A formálódó mélytengeri bányászat ezen ásványkincsek kiaknázását célozza, azonban e tevékenység megítélése – noha még el sem kezdődött – rendkívül ellentmondásos.

Romániában már több halálos áldozata van az esőzéseknek

Az ítéletidő Galac megye 19 települését érintette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Lesújtó képet festettek a magyar oktatási rendszerről

Lesújtó képet festettek a magyar oktatási rendszerről

Az OECD friss "Education at a Glance" jelentése részletes áttekintést nyújt a tagországok oktatási rendszereiről. A jelentés szerint Magyarországon a középfokú végzettség nélküli felnőttek jelentős hátrányban vannak a munkaerőpiacon. Ráadásul akiknek a szülei nem rendelkeznek középfokú végzettséggel, nagyon kis eséllyel szereznek diplomát. A jelentés rávilágít, hogy az oktatási rendszer finanszírozása Magyarországon alacsonyabb szinten áll az OECD átlagához képest. Megállapítják, hogy itthon – csakúgy mint sok más országban – komoly pedagógushiány van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×