eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Mégsem mesélt vicceket kivégzése közben

Hiába gyűjtött több tucat viccet a siralomházban Patrick Knight, a 39 éves férfi kivégzése előtt végül mégsem tréfálkozott.

A gyilkosság miatt halálra ítélt férfi az utóbbi időben mintegy 20 levelet kapott naponta, közülük sokban vicceket küldtek neki.

"Azt ígértem, hogy vicceket fogok mondani. A halál szabaddá tesz, ez pedig a legnagyobb vicc" - mondta Patrick Knight a kivégzése előtti percekben az utolsó szó jogán.

"A másik vicc pedig az, hogy nem én vagyok Patrick Bryan Knight, és már nem tudjátok leállítani a kivégzést. Folytassuk, én végeztem" - hangzottak a férfi utolsó szavai.

A börtön szóvivője, Michelle Lyons cáfolta, hogy nem Patrick Knightot végezték ki. Mint elmondta, ezt az ujjlenyomatok is igazolják.

A 39 éves férfit egy, a szomszédjában élőházaspár megöléséért ítélték halálra, és végezték ki magyar idő szerint szerda hajnalban egy texasi börtönben. A gyilkosságokat 1991-ben követte el.

Patrick Knight kivégzése a negyedik volt Texasban júniusban, és további tíz várható a következő hetekben, az állam ezzel csúcstartó a kivégzések számát tekintve az Egyesült Államokban.

Címlapról ajánljuk
Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Szeptember 10-én volt az öngyilkosság-megelőzés világnapja. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány lelkisegély-szolgálatást az elmúlt egy évben mintegy harmincezer esetben keresték meg beszélgetésre, megértésre vágyó gyerekek és fiatalok. Több mint kétezer megkeresésben jelent meg az öngyilkossági gondolat, ezerötszáz esetben pedig önsértés miatt kértek segítséget a fiatalok.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×