eur:
395.63
usd:
356.74
bux:
72417.96
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Nézze meg a hercegnő csúfos bukását!

Rossz helyen kapta el Anna hercegnőt a segítségére siető férfi. A brit királyi család tagja elesett, de a tévéfelvételeken csak azt lehet hallani, amint kikéri magának, hogy fogdossák - de azt nem, hogy hol.

Vigyáznia kell az embernek, hol kap el egy hercegnőt, amikor az megbotlik. A guernsey-i helytartónak valami illetlen helyen sikerült elkapnia II. Erzsébet királynő egyetlen lányát, amikor meg akarta akadályozni, hogy a hercegnő seggre csücsüljön.

"Nem, hagyja, köszönöm. Nem segít, ha fogdossa a..." - több nem hallatszik a felvételeken. Látni viszont azt lehet, hogy a helytartó a hercegnő alkarját vagy vállát ragadta meg.

Geoffrey Rowlandnak olyan kínos volt az eset, hogy közleményt adott ki a "fogdosásról". "A királyi hercegnő megbotlott az utcán, én pedig felajánlottam a segítségemet, de sérülés nem történt...A hercegnő szokásos nyugalmával és elkötelezettségével folytatta a programot" - áll a közleményben.

Egy szemtanú szerint viszont II. Erzsébet 56 éves lánya majd megpukkadt a dühtől. "Elesni a nagy nyilvánosság előtt már önmagában is pocsék érzés, de igazán az bosszantotta fel, hogy fogdosták. Szegény helytartó jót akart, és nagy szidást kapott" - számolt be a történtekről.

A hercegnő egyébként azért utazott a Csatorna-szigetre, hogy felavassa a városházát.

Ha ellenőrizni akarja, hol fogdosta meg a helytartó a hercegnőt, kattintson ide!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×