eur:
397.28
usd:
360.42
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Letartóztattak egy főrendőrt, mert molesztált egy nőt a vonaton

Japánban letartóztattak egy rendőri vezetőt, mert a vádak szerint egy tokiói vonaton zaklatott egy nőt. Az 56 éves férfi alighanem ittas volt.

Letartóztattak egy rendőri vezetőt Tokióban, miután a japán városban közlekedő egyik vonaton molesztált egy nőt. Az egyik tokiói rendőrörs biztonsági vezetője még április 26-án a kora reggeli órákban zaklatta utastársát.

Az 56 éves rendőr balszerencséjére azonban a harmincas éveiben járó nő elkapta őt és átadta a rendőrségnek. A tiszt saját bevallása szerint éppen hazafelé tartott egy kollégáival folytatott görbe este után.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Este indult meg az új forintgyengülés

Este indult meg az új forintgyengülés

Jelentős gyengülést szenvedett el hétfőn a forint a vezető devizákkal szemben, amellyel kilógott a régiós mezőnyből, így magyarspecifikus okok állhatnak a mozgás mögött. A várt alá bukó magyar inflációs adat nyomán kedden tovább esett a forint, délelőtt megközelítette a 398-as szintet az euróval szembeni árfolyam, így újabb egyhavi forintmélypontot látunk. Délután aztán elkezdett visszaerősödni a magyar fizetőeszköz, amit este gyorsan egy felszúrással el is veszített.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×