eur:
396.6
usd:
359.93
bux:
71911.16
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Egymilliárdos kár a leégett sajtgyárban

Eloltották a tüzet és megkezdték az utómunkálatokat a körmendi sajtgyárban, ahol a péntek esti robbanás után leégett az üzem mintegy négyezer négyzetméteres csarnoka.

Senki nem sérült meg és a lakosság sem volt veszélyben, de a kár legalább egymilliárd forintra tehető - mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az InfoRádiónak.

Dobson Tibor hozzátette: a helyszínen még most is huszonkét tűzoltóautóval és négy erőgéppel dolgoznak a tűzoltók, a munkálatok várhatóan még órákig tartanak.

Az előzetes vizsgálatok szerint a tűz egy kazán felrobbanása után a ládamosó helyiségben keletkezett, majd átterjedt az üzem más részeire, köztük egy raktárra is, ahol csomagolóanyagokat tároltak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×