eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Szexbotrányba keveredett a 15 éves sakkbajnok

Megtalálták a hónapokkal korábban eltűnt perui sakkbajnokot: a 15 éves fiú egy éjszakai bár táncosnőjével élt Brazíliában.

A Limában élő Emilio Cordova a dél-amerikai sakktornára utazott Argentínába, ám győzelmét követően nem tért haza, ehelyett Brazíliába ment, és leveleiben folyamatosan pénzt kért a családjától, mondván: megbetegedett, és a gyógyuláshoz kell a pénz.

Néhány hónap múlva azonban a családnál már elszakadt a cérna, és a rendőrséggel kerestették a fiukat. A hatóság meg is találta Emiliót, aki Brazíliában élt a 29 éves Adriana Oliveirával. A hölgy egy éjszakai bárban dolgozott táncosként.

A fiú azt mondta apjának - aki visszavitte őt Peruba -, hogy Adriana csak egy volt a több barátnője közül.

A jelek szerint Emilio egyáltalán nem bánta meg a kalandot, és újságíróknak azt mondta: "Állandóan sakkozom, de ez nem jelenti azt, hogy ne érezhetném jól magam. Fiatal vagyok, és ezt akarom csinálni, élnem kell".

"Nyomaszt, ha állandóan be vagyok zárva a szobámba" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×