eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Otthont adna a melegek esküvőjének a hóbortos főúr

Egy hóbortos angol arisztokrata, Benjamin Slade meglehetősen különös ötlettel állt elő: melegek esküvőjének adna otthont 13. században épült kúriájában, és a násznagy szerepével kutyáját bízná meg.

"Jasper a tökéletes násznagy. Nem tart hosszú és kínos beszédeket, feltakarítja az ételmaradékokat és kasztrált" - ajánlotta kutyáját a házasodni vágyó azonos neműek figyelmébe az angol nemes egy hirdetésben.

Slade szerint történetesen kutyája is meleg, így tökéletesen el tudná játszani a násznagy szerepét.

"Bármit is akarnak, Jasper itt van hozzá. Talán koszorúslányként jobb is lenne" - nyilatkozta az 51 éves különc angol nemes.

A dobermann és a labrador keresztezéséből született Jasper Nagy-Britannia egyik leghíresebb és leggazdagabb kutyája, mivel egy 150 ezer fontos (56 millió forintos) alapítványi vagyon örököse.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×