eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Repülőn hagyták hároméves fiukat

A repülőgépen hagyta hároméves fiát egy kínai házaspár. A szülők sokáig észre sem vették, hogy a gyerek, akit egy utaskísérő talált meg, nincs velük.

A gyerek a repülő egyik ülésén aludt piros kabátjába takarva. A stewardess talált rá, miután már minden utas elhagyta a gépet.

A repülőtéri hangosbemondó azonnal közölte, mit találtak, és kiküldték a biztonsági őröket, hogy az ellenőrzőpontokon kérdezősködjenek: nem hiányzik-e valakinek a kisfiú.

Végül maguk a szülők mentek oda az őrökhöz, de csupán azért, mert hallották, hogy azok másokat faggatnak, nem vesztettek-e el egy gyereket.

"Annyira siettünk, hogy találkozzunk a rokonokkal, hogy észre se vettük: nélküle szálltunk le a gépről" - mondta az apa.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×