eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Még ilyet: egy tucat meztelen férfi tornázott

Lezajlott az első meztelen edzés abban a holland edzőteremben, ahol a vezető úgy határozott: lehetőséget biztosít a pucérkodás szerelmeseinek is arra, hogy anyaszült meztelenül sportoljanak.

Tucatnyi középkorú és idős férfi vett részt a nudisták számára is megnyitott edzőterem első foglalkozásán. A nők, bár nyolcan jelezték, hogy eljönnek, végül távol maradtak.

A hetereni Fitworld első edzésén a média képviselői nagyobb számban jelentek meg, mint maguk a sportolók, de ez nem szegte a meztelenkedők kedvét.

"Sok olyan dolog van, amit az emberek szívesen csinálnak, egy nudistának pedig egyszerűen jobban esik, ha ezeket a dolgokat ruha nélkül csinálja" - mondta az egyik lelkes résztvevő.

Patrick de Man, a Fitworld tulajdonosa azután döntött úgy, hogy a sajtó számára is nyilvánossá teszi a nyitóedzést, hogy több megkeresést kapott más országokból is, többek között Oroszországból és Ausztráliából.

Az edzőterem bejáratára erősített szalagot az ünnepélyes megnyitón az egyik helyi képviselő vágta át, aki később elismerte: valóban vannak olyanok, akik nem lelkesednek azért, hogy ezentúl pucéran is sportolhatnak ott, ahol egyébként ruhában szoktak.

Az azonban megnyugtathatja az edzőterem többi látogatóját, hogy a nudistáknak törölközővel kell leteríteniük a gépek üléseit, amelyeket később többször is lefertőtlenítenek a dolgozók, akik a megnyitó napján meztelen testeket ábrázoló kötényeket kötöttek.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×