eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Degeszre keresik magukat a volt playmate halálán

Korábban a tengerpart, a búvárkodás, a napsütés csábította a turistákat a Bahama-szigetekre, ma sokan csak azért utaznak a karibi országba, hogy megnézzék a korábbi szupermodell, a 39 éves korában elhunyt Anna Nicole Smith-hez köthető helyeket.

Az "Anna Nicole-túra" annál a nassaui kórháznál indul, amelyben a fia, Daniel meghalt tavaly szeptemberben. Innen könnyű eljutni a temetőbe, ahol a 18 éves fiú nyugszik, és ahova várhatóan eltemethetik a volt modellt is, bár ezt hosszas jogi procedúra előzi meg.

A túra következő állomása a 900 ezer dollár értékű tengerparti villa, amelyet egy szeretőjétől kapott Anna Nicole Smith. Természetesen csak a kapuig jutnak a kiváncsiskodó turisták.

A Bahama-szigeteki főiskola professzora, Felix Bethel szerint a többi karibi állammal a turistákért folytatott harcban minden reklám jól jön az országnak.

"Szomorú, hogy meghalt, de mi mégsem negatívumként tekintünk erre. A taxisofőrök sok pénzt keresnek amiatt, hogy a turisták ideutaznak, és azt kérik, hogy vigyük ki őket a temetőbe vagy a kórházhoz" - nyilatkozta egy helyi taxis.

Más módon is megpróbálnak hasznot húzni a volt playmate halálából a Bahama-szigeteken. Egy élelmes vállalkozó felvásárolta annak a lapnak a példányait, amelyek Anna Nicole Smith és az utóbb lemondásra kényszerült bevándorlás ügyi miniszter, Shane Gibson fotóit publikálták, és az eredeti 75 cent helyett 20 dollárért árulta az országba érkező turistáknak.

Címlapról ajánljuk
Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban
5-0

Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban

A magyar válogatott az első félidő után még „csak” egygólos hátrányban volt Düsseldorfban a németek ellen, ám a második játékrészben súlyos vereségbe szaladt bele. A Nemzetek Ligája 2024–2025-ös kiírásának első fordulójában: Németország–Magyarország 5-0.

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×