eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Szexbotrány Hollywoodban: kiadja híres kuncsaftjait a madame

Önéletrajzában hozná nyilvánosságra a Los Angeles-i madam híres kuncsaftjainak nevét. A legtöbb érintett tiltakozik, vannak azonban, akik félig-meddig beismerik, hogy volt dolguk a nővel.

Elődje mindig titokban tartotta kliensei nevét, Jody Gibson, a hollywoodi luxusmadame azonban arra készül, hogy megnevezze néhány kuncsaftját: azokat, akik igénybe vették lányainak szolgáltatását.

A nő egy San Fernando-völgyi hotelből irányítja "cégét", a California Dreamin'-t, amelynek vendégei a sport, a politika és a szórakoztatóipar illusztris képviselői.

Már ült

A Babydol vagy Sasha néven is ismert madame-ot 2000-ben már bíróság elé állították szervezett prostitúcióért. A bíró három évre ítélte a nőt, amelyből 22 hónapot rács mögött is töltött.

A tárgyalás jegyzőkönyveit nemrég nyitották meg, a Los Angeles Times riportere pedig lecsapott az alkalomra: már több olyan emberrel is beszélt, akiket a per során Jody Gibson megnevezett mint kuncsaftot.

Még perrel is fenyegetik

A legtöbben azonnal cáfolták, hogy bármi közük is lenne a nőhöz. Bruce Willis szóvivője szerint a Jody Gibson állítása "pusztán kitaláció", a Los Angeles Dodgers baseball-csapatának egyik tagja pedig kijelentette: sosem hallott a nőről, és fogalma sincs, hogy az miért terjeszt róla ilyesmiket.

Egyetlen férfi, a Sex Pistols egykori tagja, Steve Jones nyilatkozott úgy, hogy Jody és az ő útjai régebben már keresztezték egymást.

A rendőrség is belekeveredett

Ben Barnes, Texas állam egykori helyettes kormányzója is nehéz helyzetbe került, ugyanis az ő telefonszáma is szerepelt Jody Gibson noteszában. A politikus persze elképzelni sem tudja, hogyan került oda, miként Az utolsó akcióhős című, Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült film rendezője, Steve Roth sem.

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy kiderült: egy főrendőr is tagja volt a kuncsaftok körének, aki sokáig fedezte Jody Gibsont.

Címlapról ajánljuk
Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban
5-0

Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban

A magyar válogatott az első félidő után még „csak” egygólos hátrányban volt Düsseldorfban a németek ellen, ám a második játékrészben súlyos vereségbe szaladt bele. A Nemzetek Ligája 2024–2025-ös kiírásának első fordulójában: Németország–Magyarország 5-0.

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×