eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Már Anna Nicole Smith teste a tét!

Ügyvédje és volt szeretője elárulta Anna Nicole Smith végrendeletének néhány részletét. Eszerint az egykori playmate mindent azóta már elhunyt fiára hagyott, így örököse kislánya, Dannielynn. Közben megindult a harc a volt modell földi maradványaiért.

Az ügyben eljáró bíró szerint sokáig elhúzódhat az Anna Nicole Smith halálával és végrendeletével kapcsolatos per, melynek legújabb fejleménye, hogy megindult a harc a volt modell földi maradványaiért.

"Ez a test jelenleg az enyém" - közölte Larry Seidlin bíró az első meghallgatáson, amely után rögtön pénteken megtartják a másodikat is.

Közben négy férfi küzd azért, hogy bebizonyítsa, ő Anna Nicole Smith lányának apja, a volt playmate ügyvédje, és egyben szeretője, Howard K. Stern nyilatkozott kedvese végakaratáról.

"Mindent a fiára, Danielre hagyott. Most, hogy Daniel sincs többé, és a húga az egyetlen gyermeke, az egész vagyon Dannelynnre száll. Az egész" - mondta az ügyvéd a US TV egyik műsorában.

Howard K. Stern közölte: a végrendelet 2001-ben készült, az ex-playmate soha nem változtatta meg.

Az ügyvéd azt is bejelentette, hogy Anna Nicole őt nevezte meg a testamentum végrehajtójának és fia, Daniel gyámjának.

A húszéves Daniel 2006 szeptemberében azért halt meg, csupán három nappal húga születése előtt, mert többféle gyógyszert szedett egyszerre, amelyek együttes hatása fatális volt.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×