eur:
397.14
usd:
359.81
bux:
71964.7
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Elviselhetetlen csapás - megölette volna korábbi szerelmét

Börtön vár a sikeres üzletasszonyra, mert féltékenységből meg akarta öletni volt élettársát és annak új feleségét. A tervet egy beépített rendőr hiúsította meg.

Képtelen volt elviselni, hogy élettársa elhagyta egykori szerelméért, Carol Ann Hunter tehát elhatározta, megöleti mindkettőjüket. A nő gyilkosságra való felbujtásért áll a bíróság elé.

A nő akkor határozta el magát, amikor rájött: az újdonsült feleség egy napon megszerezheti azt a házat, amelyben ő lakott.

Carol Ann Hunter és élettársa, Colin Love huszonkét évet töltött együtt, ám míg a nő egyre nagyobb üzleti sikereket ért el, Love csak kudarcokat élt át, elhidegültek egymástól. Colin megházasodott: gimnáziumi szerelmét vette feleségül, akit 30 év után az internet segítségével talált meg.

Rendőr játszotta a bérgyilkost

Carol Ann új barátját, Lee-t kérte meg, keressen valakit, aki elvállalná, hogy megölje egykori társát. Lee egy volt katona ismerősét kérte meg, hogy szerezzen valakit a feladatra, az egykori katona azonban a rendőrséghez fordult.

Egy rendőr vállalkozott arra, hogy eljátssza a bérgyilkos szerepét, mikor a nő átadta neki a megbízásért járó előleget. A rendőrség rögzítette a találkozón elhangzott beszélgetést, Carol Annt és barátját pedig letartóztatták.

Az egykori élettárs hitetlenkedve fogadta a hírt, hogy élete veszélyben forgott, és ráadásul épp Carol Ann miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
Olyan szoros a verseny, hogy minden egyes szó számíthat – Elérkezett Trump és Harris összecsapása

Olyan szoros a verseny, hogy minden egyes szó számíthat – Elérkezett Trump és Harris összecsapása

Újabb mérföldkőhöz érkezett a 2024-es amerikai elnökválasztás, amit normális esetben lassan a hajrának neveznénk. Az idei kampányidőszak már a teljes fokozatba kapcsolása előtt számos fordulattal szolgált, Joe Biden júliusi visszalépése által pedig évtizedek óta a mostani, újrakalibrált versenyfutás számít a legrövidebbnek. Miközben az első elnökjelölti vita gyakorlatilag egy ciklusos elnököt csinált az eredetileg újrázni kívánó 81 éves Bidenből, a második, amely Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök legelső összecsapása (és személyes találkozója) lesz, ugyancsak óriási tétek közepette fog zajlani magyar idő szerint ma hajnalban. Jó pár éve nem láthattunk ennyire kiélezett küzdelmet az elnöki székért, így a párharc, amely akár az egyetlen is lehet a két jelölt között, óriási jelentőséggel bír, hiszen a hibázás végzetessé is válhat. Elég csak Joe Biden példáját felidézni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×