eur:
397.17
usd:
359.58
bux:
72075.59
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Hihetetlen: iskolapadba ül Paris Hilton

Paris Hilton bizonyítani akar kritikusainak: színésziskolába jár, hogy fejlessze képességeit.

A Hilton-örökösnő Viasztestekben nyújtott alakítását alaposan lehúzták, és új filmjét a "The Hottie and the Nottie"-t sem várják túl nagy lelkesedéssel a kritikusok.

A szőke celeb azonban meg akarja mutatni, hogy többre képes, ezért beiratkozott egy Beverly Hills-i színitanodába.

"Paris órákat vett Beverly Hillsben. Nagyon komolynak tűnt, mikor talákoztunk, és egy forgatókönyvet cipelt a hóna alatt" - mondta egy ismerőse.

A hét elején Hilton kisasszonyt "hülye szöszi"-nek nevezte Joan Rivers, egy amerikai komika. A színésznő volt iskolájához írt levelében a buta fiatal nők példájaként emlegette Paris Hiltont és barátnőjét, Jessica Simpsont.

Címlapról ajánljuk

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
Sötét időszakot él a MÁV, izzott a magyar internet a "fekete hétfőn"

Sötét időszakot él a MÁV, izzott a magyar internet a "fekete hétfőn"

Sötét időszakot él a MÁV, a nyár folyamán a korábban megszokottakhoz képest is jelentős késések, valamint elmaradt fejlesztésekből fakadó problémák voltak. A Keleti pályaudvaron nemrég történt balesetben a szerencsének köszönhetően senki sem sérült meg, de ismét rámutatott, mekkora veszélyt rejt a vasúti fejlesztések elmaradása. A folyamatos késések, valamint a beleset okozta "fekete hétfő" miatt az emberek figyelme is a MÁV-ra, valamint a terület szereplőire irányult. Megnéztük, hogyan jelent meg ez a fokozott érdeklődés a Google Trends adataiban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×