eur:
397.14
usd:
359.81
bux:
71964.7
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Halle Berry már énekel is

Hiába ismerték el színészi képességeit, Halle Berry most zenei sikerekre vágyik: hamarosan megjelenik első lemeze.

"Mindig is szerettem énekelni, és az albumon bizonyítani fogom, hogy nem csak színészkedni tudok" - mondta a Szörnyek keringőjének negyvenéves sztárja.

Halle lemeze eredetileg január 9-én jelent volna meg a tengerentúlon, de a színésznő filmes elfoglaltságai miatt csak február 6-án kerülhet majd a polcokra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
Olyan szoros a verseny, hogy minden egyes szó számíthat – Elérkezett Trump és Harris összecsapása

Olyan szoros a verseny, hogy minden egyes szó számíthat – Elérkezett Trump és Harris összecsapása

Újabb mérföldkőhöz érkezett a 2024-es amerikai elnökválasztás, amit normális esetben lassan a hajrának neveznénk. Az idei kampányidőszak már a teljes fokozatba kapcsolása előtt számos fordulattal szolgált, Joe Biden júliusi visszalépése által pedig évtizedek óta a mostani, újrakalibrált versenyfutás számít a legrövidebbnek. Miközben az első elnökjelölti vita gyakorlatilag egy ciklusos elnököt csinált az eredetileg újrázni kívánó 81 éves Bidenből, a második, amely Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök legelső összecsapása (és személyes találkozója) lesz, ugyancsak óriási tétek közepette fog zajlani magyar idő szerint ma hajnalban. Jó pár éve nem láthattunk ennyire kiélezett küzdelmet az elnöki székért, így a párharc, amely akár az egyetlen is lehet a két jelölt között, óriási jelentőséggel bír, hiszen a hibázás végzetessé is válhat. Elég csak Joe Biden példáját felidézni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×