eur:
397.53
usd:
359.99
bux:
72328.9
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

A saját udvarán fagyott halálra

Saját házának udvarán halt meg kihűlés miatt egy férfi Szombathelyen - közölte a rendőrség.

Az 54 éves férfi éjszaka ittasan ért haza, saját házának udvarán összeesett, és reggelre kihűlés miatt meghalt - mondta el a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A szinte magatehetetlenül részeg férfit munkatársai kísérték haza, bevezették a családi ház udvarára, majd magára hagyták.

A férfi az udvaron összeesett, felesége pedig nem bírta egyedül talpra állítani, ezért betakargatta. Az éjszaka folyamán többször is megnézte, de végül ő is elaludt. A férfi reggelre kihűlés miatt életét veszítette.

Kovács Péter hozzátette: valószínűleg segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt indítanak majd büntetőeljárást.

Címlapról ajánljuk

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
Sötét időszakot él a MÁV, izzott a magyar internet a "fekete hétfőn"

Sötét időszakot él a MÁV, izzott a magyar internet a "fekete hétfőn"

Sötét időszakot él a MÁV, a nyár folyamán a korábban megszokottakhoz képest is jelentős késések, valamint elmaradt fejlesztésekből fakadó problémák voltak. A Keleti pályaudvaron nemrég történt balesetben a szerencsének köszönhetően senki sem sérült meg, de ismét rámutatott, mekkora veszélyt rejt a vasúti fejlesztések elmaradása. A folyamatos késések, valamint a baleset okozta "fekete hétfő" miatt az emberek figyelme a MÁV-ra, valamint a terület szereplőire irányult, és azóta is intenzíven jelenik meg a közbeszédben. Megnéztük, hogyan mutatkozott meg ez a fokozott érdeklődés a Google Trends adataiban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×