eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Hattyút evett a böjtölő férfi

Egy nagy-britanniai muzulmán férfi, aki túlságosan kiéheztette magát a ramadán idején, végül egy hattyúval csillapította éhségét. A védett madarat egy csónakázótavon ölte le egy konyhakés segítségével.

Samsu Miahót a rendőrök véres ingben és szakállában fehér tollakkal találták meg, miután szemtanúk bejelentést tettek a mészárlásról.

Az 52 éves férfi elismerte, hogy megölte a hattyút, de azzal védekezett: "Muzulmán vagyok, böjtölök. Muszáj volt ennem. Nem csináltam semmi rosszat. Csak egy ennivaló madár volt".

A férfi két hónap börtönbüntetést kapott a hattyú megevéséért, de mivel előzetesben már letöltött ennyi időt, nem kellett fegyintézetbe vonulnia.

Miután a pszichológusok ártalmatlannak minősítették, a férfi szabadon távozhatott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×