eur:
395.59
usd:
365.41
bux:
73846.53
2024. július 31. szerda Oszkár

Elloptak egy páncéltörő rakétát a bakonyi lőtérről

Eltűnt egy vállról indítható, indítószerkezettel ellátott páncéltörő rakéta a bakonyi honvédségi lőtérről - közölte a rendőrség.

A bakonyi katonai lőtéren harcászati gyakorlatot tartott a múlt csütörtökön egy szlovén lövészdandár, és egy fel nem robbant páncéltörő rakétát körbe kerítettek, majd a helyszínt szembetűnően megjelölték - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dániel-Tóth Zoltán elmondta, hogy hétfőn a helyszínre érkező tűzszerészek már nem találták a megjelölt helyen a három kilogramm súlyú, 1,2 méter hosszú kézi páncéltörőt.

A szóvivő hangsúlyozta: az eltűnt fegyver rendkívül veszélyes, hozzá nem értő személynek megmozdítania sem szabad, és a rendőrség nyomatékosan kéri azokat, akik esetleg tudnak a páncéltörő rakéta hollétéről, haladéktalanul jelentsék azt a rendőrségnek.

Címlapról ajánljuk

Kós Hubert elmondta, miért lett „csak” negyedik az előfutamban

Kós Hubert futamában második lett, negyedik idővel jutott a középdöntőbe a 200 méteres hátúszásban. Elmondta, miért választotta ezt a taktikát. Telegdy Ádám egy kizárásnak köszönhetően jutott tovább.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×