eur:
394.52
usd:
364.45
bux:
73793.55
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Elképesztő videó - Paris Hilton erotikus tánca

Ismét hallatott magáról a "hivatásos botrányhős" Paris Hilton. Az újabban énekesnőként próbálkozó dúsgazdag örökösnő ezúttal egy Las Vegas-i partin lejtett meglehetősen erotikus táncot.

Újabb botrányos videó került napvilágra Paris Hiltonról. Az énekesnői babérokra törő híresség egy Las Vegas-i partin lejtett erotikus táncot - a saját dalára...

Paris Hilton fekete selyem ruhát viselt, amikor a Jet Nightclub színpadára ugrott és előadta táncát - melyet itt megnézhet.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×