eur:
394.5
usd:
364.46
bux:
73773.41
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Bankot akartak rabolni, de csak egy üres épületbe törtek be

Nagy csalódás érte azokat a romániai bankrablókat, akik egy pénzintézet helyett egy kiürített épületbe törtek be. Az eset a tengerparti városban, Constantában történt.

Három férfi, abban a reményben, hogy "megüti a főnyereményt", betört a Nova Bank épületébe. Csakhogy azt felújítás miatt már kiürítették, a pénzintézetet pedig máshová helyezték.

A helyi rendőrség szóvivője elmondta: a rablók nemhogy pénzt nem találtak, de jóformán semmi mozdíthatóra sem leltek. A házban ugyanis csak néhány fűtéscső volt.

A három férfit egyelőre nem találták meg a rendőrök. A környéken élők azonban látták őket, amint üres kézzel távoznak az épületből. Ottjártuk azonban bizonyítható.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×