eur:
393.24
usd:
355.73
bux:
72449.77
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Levágott lábakat találtak a pécsi temetőben

Emberölés gyanúja miatt nyomozást indított a rendőrség Pécsett, miután egy ismeretlen két levágott emberi lábat talált a városi temetőben - közölte a baranyai rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Egy bejelentés után a rendőrök a helyszínen megtalálták a végtagokat, amelyeket két-három héttel ezelőtt vágtak le, és az orvos szakértő véleménye szerint egy idősebb nőtől származnak - mondta el Bális Eszter.

A százados több részletet nem közölt, mindössze azt hangsúlyozta: a baranyai rendőrség bűnügyi osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Az MTI rendőrséghez közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lábakat egy sír tetején találták meg, és az elsődleges vizsgálatok alapján a csonkolást fűrésszel végezték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Miközben a fél világ Ukrajna meghökkentő sikerét ünnepelte, végveszélybe került egy stratégiai fontosságú város

Miközben a fél világ Ukrajna meghökkentő sikerét ünnepelte, végveszélybe került egy stratégiai fontosságú város

A háború elején teljesen elképzelhetetlen volt, hogy az ukrán haderő megtámadja Oroszországot és elfoglal egy egész várost a rivális állam területén, így nem meglepő, hogy sokan hatalmas sikerként ünnepelték azt, hogy az 5000-es lélekszámú Szudzsa augusztusban ukrán kézre került. Közben kevés szó esett arról, hogy az orosz hadsereg elfoglalt számos kistelepülés mellett egy 14 ezres kisvárost, Novohrodivkát és felvonultak a stratégiai fontosságú Pokrovszk térségében. Ha az ukrán hadvezetés nem tudja sürgősen stabilizálni a helyzetet a keleti fronton, egyértelműen kijelenthető lesz, hogy sokkal nagyobbat vesztettek Kurszk megtámadásával, mint az oroszok, nemcsak Donyeck megye kerülhet súlyos veszélybe, de Dnyipropetrovszk védelmére is fel kell készülnie az ukrán hadseregnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×