eur:
393.25
usd:
354.81
bux:
72243.41
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Újabb várandós szupermodell pózol

Linda Evangelista a legújabb híresség, aki várandósan jelenik meg egy divatmagazin címlapján. A 41 éves szupermodellről a Vogue augusztusi, amerikai kiadása közöl fényképet.

A nemzetközi sztárok köreiben az utóbbi években divat lett várandósan fényképezkedni különböző magazinokban. A legújabb alany Linda Evangelista, aki a Vogue augusztusi címlapján jelenik majd meg.

A 41 éves sztár bizonyos értelemben történelmet ír, hiszen ő az első nem-hollywoodi sztár, aki egy éven belül kétszer is címlapra került a rangos divatlapban.

Linda Evangelista a vele készített interjúban arról is vall: gyerekkora legnagyobb álma az volt, hogy modell legyen. "Amikor 12 éves voltam, elhatároztam, hogy ezt szeretném csinálni és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy valóra váltak az álmaim".

Címlapról ajánljuk

Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Csaknem a fél ukrán kormány lemondott az elmúlt napokban, szerdán a külügyminiszter is távozott. A posztsztovjet térség szakértője szerint az ukrán elnök teljes kormányváltással enyhítené a politikai és társadalmi feszültséget, így a felelősséget is elháríthatja magától az államfő, akinek hiába járt le a mandátuma, várhatóan a háború végéig a posztján maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×