eur:
394.19
usd:
356.62
bux:
72982.59
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Angelina Jolie és Brad Pitt újra belevág

Alig pár héttel azután, hogy megszületett Angelina Jolie és Brad Pittel közös gyermeke, a pár máris azon gondolkodik, hogy örökbe fogadnak egy újabb gyermeket.

Ismét örökbe szeretne fogadni egy gyermeket Angelina Jolie és Brad Pitt - erről a 31 éves színésznő beszélt a CNN amerikai hírtelevíziónak.

Angelina Jolie azt mondta, egyelőre még nem döntötték el, hogy milyen nemzetiségű kisbabát szeretnének adoptálni.

A párnak már van két örökbe fogadott gyermeke, a négyéves, kambodzsai Maddox és a 16 hónapos, etióp Zahara. Angelina Jolie szerint a végleges döntést annak alapján fogják meghozni, hogy mi lenne a legjobb a két gyereknek.

"Az az egyensúly számít, hogy mi a legjobb Madnek és Znek" - fogalmazott a színésznő.

Az ENSZ jószolgálati nagyköveteként is dolgozó Angelina Jolie bejelentette, hogy jövedelme egyharmadát a menekültek megsegítésére kívánja fordítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Jelentős hitelválsággal néz szembe az amerikai lakásépítési szektor

Jelentős hitelválsággal néz szembe az amerikai lakásépítési szektor

Jelentős hitelválsággal néz szembe az amerikai lakásépítési szektor, miután a bankok drasztikusan csökkentették a lakásépítésre nyújtott hiteleket. A BankRegData elemzése szerint az idei második negyedévben 92 milliárd dollárra csökkent az egy-négy lakásos ingatlanok építésére nyújtott hitelkeret, ami 10%-os visszaesést jelent az előző év azonos időszakához képest - számolt be a Financial Times.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×