eur:
392.53
usd:
354.56
bux:
72789.23
2024. szeptember 3. kedd Hilda

Újra kórházban a Rolling Stones gitárosa

Alig négy órával azt követően, hogy kiengedték a kórházból, ismét visszakerült Keith Richards. A Rolling Stones gitárosának állapotáról egymásnak ellentmondó értesülések keringenek és állítólag csúszhat a zenekar európai turnéja is.

Keith Richards szerdán 11 órakor hagyhatta el a kórházat, alig két nappal azután, hogy agyműtétet hajtottak rajta végre egy baleset miatt. A Rolling Stones 62 éves gitárosának - aki egy pálmafáról esett le - ezúttal lapinformációk szerint több napot is kórházban kell majd töltenie.

Keith Richards családja vele együtt Új-Zélandon tartózkodik. Bár korábban szóba került, jelenleg úgy tűnik, hogy az orvosok egyelőre nem engedik meg neki, hogy repülőre szálljon.

A Rolling Stones hivatalos közleménye szerint mindkét agyműtét sikeres volt és a gitáros nincsen veszélyben. Ugyanakkor kérdéses, hogy mi lesz a banda nyáron esedékes európai turnéjával. A hivatalos közlemények szerint csak a május végi, spanyolországi koncerteket halasztják el.

Címlapról ajánljuk

Maruzsa Zoltán az új tanév új szabályairól: okoseszköz, orvosi igazolás, jogosítvány

A tanév kezdetén több változás jön az oktatási intézményekben, ezekről beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Maruzsa Zoltán, de a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára kifejtette a pedagógus-béremelés menetrendjét, és azt is, hogy miért nem lesz tanárhiány.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×