eur:
392.81
usd:
354.78
bux:
72789.23
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Önkormányzati párkereső-szolgálat a népességfogyás ellen

Egy észak-spanyolországi falu szokatlan eszközhöz fordult a népességfogyás megállítására: nagyszabású párkereső rendezvényt szerveztek a település agglegényeinek.

Villafrechos vezetése hirdetésekben próbált a környék városaiból, falvaiból minél több nőt "elcsalni" a rendezvényre, egészen nagy sikerrel. Végül ugyanis mintegy 90 hajadon érkezett az ebéddel kezdődő ismerkedő programra, ahol több mint 50 helyi férfi közül válogathattak.

Ebéd után a nők megnézhették az 540 lakosú falu nevezetességeit, köztük a helyi sajtgyárat, majd egy focimeccset is végigizgulhattak, mielőtt kezdetét vette az esti táncmulatság.

Arról, hogy végül voltak-e olyanok, akik egymásra találtak, nem szól a tudósítás, pedig az AP hírügynökség szerint az anyakönyvi hivatal egész hétvégén nyitva tartott, hátha lesznek, akik rögtön házasságot is kötnének.

Címlapról ajánljuk

Maruzsa Zoltán az új tanév új szabályairól: okoseszköz, orvosi igazolás, jogosítvány

A tanév kezdetén több változás jön az oktatási intézményekben, ezekről beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Maruzsa Zoltán, de a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára kifejtette a pedagógus-béremelés menetrendjét, és azt is, hogy miért nem lesz tanárhiány.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×