eur:
392.44
usd:
354.46
bux:
72789.23
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Egyedül maradhat a leggazdagabb brit zenész

Brit sajtóértesülések szerint egy súlyos veszekedés után elköltözött Sir Paul McCartney felesége a családi házból, és elvitte magával kétéves gyermeküket is.

A News of the World című brit bulvárlap úgy tudja, hogy a 64 éves Paul McCartney és a 38 éves Heather Mills már majdnem egy hete külön él, miután utóbbi egy kiadós veszekedés után faképnél hagyta a Beatles korábbi basszusgitárosát, és magával vitte gyermeküket, a kétéves Beatrice-t.

A pár kapcsolata már a kezdetektől viharos volt, McCartney állítólag kis híján lemondta az esküvőjüket is.

A történések radikálisan más kapcsolat képét mutatják a zenész előző házasságához képest, hiszen McCartney majd 30 évig élt házasságban Linda Eastmannel, és azt a kapcsolatot elkerülték a botrányok. Linda Eastman 1999-ben halt meg mellrákban.

Sir Paul McCartney 825 millió fontra becsült vagyonával a legtehetősebb brit zenész. Hether Mills-szel egy taposóaknák elleni rendezvényen ismerkedett meg, ezt a küzdelmet eddig együtt folytatták, és közösen léptek fel a fókavadászat ellen is.

Címlapról ajánljuk

Maruzsa Zoltán az új tanév új szabályairól: okoseszköz, orvosi igazolás, jogosítvány

A tanév kezdetén több változás jön az oktatási intézményekben, ezekről beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Maruzsa Zoltán, de a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára kifejtette a pedagógus-béremelés menetrendjét, és azt is, hogy miért nem lesz tanárhiány.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Stratégiai fontosságú város ellen indított hadműveletet Moszkva, kétségbeesett védelmi lépésekre kényszerül Kijev – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Stratégiai fontosságú város ellen indított hadműveletet Moszkva, kétségbeesett védelmi lépésekre kényszerül Kijev – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Egyre-másra jelennek meg Telegramon a hírek arról, hogy az orosz csapatok megújították támadásaikat a donyecki Vuhledár városa ellen. Az érintett frontszakaszokon több kilométeres haladást is sikerült elérniük. Közben Kijev elsimerte, hogy nehéz a helyzet a háború fő térségében, Kelet-Ukrajnában, de kijevi részről minden szükséges intézkedést megtettek, hogy ellenálljanak a támadásoknak - közölte vasárnap Olekszandr Szirszkij, az ukrán hadsereg főparancsnoka. Az ukrán hadsereg kritikus helyzetbe került Kelet-Ukrajnában, miután az orosz erők Pokrovszk felé nyomulnak. A Forbes beszámolója szerint Ukrajna sürgősen bevetette a Kara-Dag dandárt a térség védelmének megerősítésére - közölte a Kyiv Post. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×